Автор
Ива Петрова

Алла Пугачова се подложила на 30-та пластична операция

Алла Пугачова се е подложила на 30-та поред в живота си пластична операция. Руската музикална легенда в момента живее в Израел, където се е възползвала от услугите на тамошните специалисти.

А там животът на певицата определено ѝ се отразява доста добре, забелязаха феновете, които редовно следят профила ѝ.

Изпълнителката на емблематичната песен "Миллион алых роз" изглежда подмладена до неузнаваемост, откакто тя и семейството ѝ решиха да напуснат Русия и да се установят в Израел.

View post on Instagram
 


От шармантните снимки, които Пугачова споделя от новото си ежедневие, ясно си личи, че лицето ѝ е като порцеланова кукла, въпреки че мегазвездата на руската естрада е вече на 73 години.

Известно е, че младежкия си вид певицата дължи на пластичната хирургия. От години тя се доверява на експертите в тази област и днес определено може да се похвали с изключителен външен вид.

Досега честта да твори върху лицето ѝ имаше руският пластичен хирург Артур Рибакин, който оперираше примата в петербургската си клиника, пприпомнят от "Флагман".

View post on Instagram
 

Откакто обаче тя се обяви срещу Русия заради войната им с Украйна и напусна родината си с еднопосочен билет, се налага вече да се доверява на израелските спецове в естетическата хирургия.

Още преди години, когато Алла бе с влошено здраве и претърпя сърдечната операция, лекарите ѝ бяха забранили да ляга под ножа, но тя определено не взема думите им под внимание и не се бои, че може да не се събуди повече от тежките анестезии, продължавайки да подобрява външността си. За пръв път тя се разкрасява през 1991 г. със сериозна липосукция на бедрата и корема. Първият опит едва не свършва фатално. По време на операцията я инфектират и след това лекарите по чудо спасяват живота ѝ.

Но Алла, изглежда, е простила гафа, защото след няколко години прави първия си лицев лифтинг. През 1996 г. – отново масивна липосукция, а година по-късно се сдобива с „холивудска“ усмивка – слага си порцеланови зъби, като премахва разстоянието между горните резци, нейна запазена марка.

През 1998 г. следва нова корекция на лицето. През 2002 г. почитателите ѝ регистрират поредното подмладяване. Оттогава до 2022 г. почитателите ѝ смятат, че тя е преминала през още поне 20 операции – по една всяка година, а последната ѝ се твърди, че е под №30.

View post on Instagram
 

Четете още: Няма да повярвате: българското Барби с рекордна доза хиалурон (снимки)