Автор
Веселина Петрова

Амал, Джордж Клуни и Меган Маркъл в любовен триъгълник?

Не мина много време от преместването на Меган и Хари в САЩ и вече сме свидетели на клюки и проблеми. Появата на младото семейство в Холивуд предизвика недоволство не само сред обикновените хора, но и в света на звездите.

В пресата отдавна се тиражират новини, че отношенията в семейство Клуни не са от най-простите. А сега Амал и Джордж са изправени пред нов проблем. И неговото име е „Меган”.


Според изданието New Idea с идването си в Лос Анджелис Меган се е опитала да се допита до най-големите звезди в бизнеса как да се върне отново в професията.

Близки до Амал Клуни споделят, че тя била бясна от приятелските отношения между половинката ѝ и Маркъл. Първоначално разговорите вървeли между двете двойки – Меган и Хари от една страна, и Амал и Джордж – от друга. Но изведнъж Меган започнала да си пише само с Джордж. „Амал смята това за проява на грубост и е много ядосана”, коментират близки до адвоката по човешки права.

Според други, Джордж вече е уредил няколко тайни прослушвания на Маркъл. Слуховете за нейната кино кариера обаче са доста противоречиви.


За близките отношения на Клуни с кралската двойка се заговори, когато звездното семейство бе поканено на сватбата на Хари и Меган през 2018-а. Тогава източник на списание People сподели, че Меган и Амал се познават отдавна.