Амбър Хърд преди да срещне Деп: връзки с жени и арести

15 май 2022 | 07:58
2734
0
Инстаграм, Getty images
0

Всъщност животът на тази красива, но доста проблемна дама, хич не е само цветя и рози. Преди да срещне Джони Деп, Амбър има връзки с жени и е чест гост на полицията, заради прояви на насилие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Амбър е имала връзка с две жени и дори е стигнала до арест за насилие. Родена в Остин, Тексас, Хърд не е била много богата, но не е била и бедна - баща ѝ Дейвид притежавал малка строителна компания.

Расте в консервативно, католическо семейство. Става атеитска на 16-годишна възраст, след като най-добрият ѝ приятел загива в автомобилна катастрофа. На следващата година напуска гимназията, мести се в Лос Анджелис.

Амбър започва като модел, след това се снима в клипове, а актьорската й кариера стартира с малки роли в телевизионни сериали, пише "Телеграф".

Първата роля, която я прави известна, е тази в "Аквамен". Получава я през 2006 г. Днес, след драматичния развод с Джони Деп и ужасните, скандални разкрития и обвинения, над 3 милиона души подписаха петиция Амбър да загуби тази роля.

Амбър и Джони се срещат през 2011 г., когато тя е имала връзка с художника и фотограф Тася ван Ре, чиято фамилия дори е носила по това време. Тогава Хърд заяви, че не иска да се вписва в определена сексуалност...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ET Canada (@etcanada)

По време на връзката си с Тася Амбър е била арестувана за насилие, но по-късно Ван Ре казва, че това е недоразумение.

„Имах успешни връзки и с мъже, и с жени“, признава самата Амбър.

След Деп актрисата има кратка връзка с милиардера Илон Мъск, а след това отново влиза във връзка с жена, продуцентката Бианка Бути.


 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Миналата година Амбър стана майка - на момиченце, като използва услугите на сурогатна майка.

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени