Американец похарчи над 1 милион долара, за да се превърне в Барби

01 декември 2021 | 17:54
2311
2
Снимки: Instagram
2

Транссексуалната дама с псевдоним Ники Екзотик, чието истинско рождено име е Джейсън Торес, от детството се чувствала като момиче, заключено в тялото на момче. Тя никога не се интересувала от обичайните момчешки занимания. От двегодишна възраст тя играе само с кукли и мечтае някой ден да стане като своите идоли Мадона и Памела Андерсън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@nikkiexotika)


С течение на времето Ники започва да експериментира с грима и да се откроява все повече с визията си от своите връстници. Това обаче довежда до тъжни последици и тийнейджърът с тормоз и подигравки.  Семейството ѝ също не я издържа и на 16 години тя прави опит да самоубийство.

"Бях объркана и засрамена. Не можех да разбера какво не е наред с мен. Тогава не знаех какво означава да си „транс“ и беше тайна, която криех от всички", казва Никол в интервю за Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@nikkiexotika)

Година по-късно, поради липса на разбиране от страна на семейството и нежелание на майка ѝ да приеме факта, че синът ѝ не се чувства мъж, Никол се мести от родния си Ню Джърси в Ню Йорк. Тогава тя започва да приема забранени хормони и инжекции, които модифицират тялото, и на 19-годишна възраст се подлага на операция за смяна на пола.

Въпреки това, дори когато започва да прилича на жена, тя не изпитва пълно удовлетворение от външния си вид. Тя не иска да бъде обикновена и у нея се разгаря желанието да стане "Жива Барби".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@nikkiexotika)


"Колкото повече операции правех, толкова повече се приближавах до мечтата си и се чувствах много по-щастлива, защото ставах себе си. Исках да бъда не просто красива, а прекрасна, зашеметяваща и ненадмината. Имам много силикон в тялото си и прекарах много време, променяйки всичко от главата до пръстите, гърдите и тялото. Пътувайки по света, където и да отида, хората ме гледат и казват: "Вижте тялото ѝ, тя изглежда като Барби", споделя Ники Екзотик в интервю за New York Post.Колко точно пари е похарчила Никол Сандърс за всички манипулации с външния си вид, тя не можа да си спомни, но тврърди, че са повече от 1 милион долара. За да стане най-добрата версия на себе си, тя прибягва до следните операции: гласова хирургия, която ѝ струва $15 000, уголемяване на устни - $3 000, 6 операции на носа - $50 000, блефаропластика на клепачите за $4 000, 4 операции на гърдите за $ 40 000, няколко инжекции силикон за 25 000 долара и много други скъпи процедури.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@nikkiexotika)


"Операциите ми струваха много, но за щастие имах до себе си някои богати приятели, които ми помогнаха да се доближа до целта си", признава Никол.

Сега основателката на първата транссексуална поп група в Америка Secret Girls търси мъжа на мечтите си в лицето на "жива кукла Кен" и мечтае най-накрая да си купи розов кабриолет BMW. Освен това моделът и певец участва в снимките на различни риалити предавания и мечтае да се развива като актриса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@nikkiexotika)

Четете още: С лице на Барби и тяло на Хълк: Шокиращата красота на едно момиче, което смая света!

Още по темата

Коментари

2 kkkk
  01 декември 2021 | 19:42 отговор
 

шо не ги даде на мен до края на живота си свирки щях да ти въртя

 
1 Ужас!
  01 декември 2021 | 19:00 отговор
 

Дебел педал с умствена изостаналост!

 

Добави Коментар

Най-четени