Фолкдивата Андреа се изложи с нелеп Фотошоп! Любимата на Кубрат е известна със смелите и често пъти набиващи се на око обработки на снимките си, които пуска в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Явно певицата обожава да вие тяло пред фотообектива и да показва изящните си извивки на феновете си, но не и без намесата на прословутите дизайнерски програми. На какво ли не е способен човек, за да получи по-голям брой от мечтаните заветни лайкове!

Става дума за кадър, на който опасната съблазнителка позира полуседнала на пейка. В стремежа си да направи бедрата си по-тънки обаче, "художничката" е премахнала и... цели три реда от пейката.

View post on Instagram
 

В името на поредната страст да погали егото си обаче, вместо да се порадва на повече лайкчета и коментари, изпълнени с възхита и възторг към неотразимата й визия, този път Андреа получи сериозна критика и подигравки.

"А къде е остатъкът от пейката", питат се фенове под снимката.

Това не е първи гаф на Андреа. Фолкпевицата често шокира почитателите си с бедра с анероксична визия на фона на истинските й такива. Преди време пък тя се пусна по прозрачен сутиен, който разкри гърди без зърната, а неотдавна втрещи с кадър, на който певицата директно демонстрира голите си задни части пред камерата.

View post on Instagram
 

Четете още: Андреа, Сузанита и... Ана Островска