Андреа и Моника Валериева станаха за смях със снимки от Дубай

Докато обикновения българин едва свърза двата края в условията на пандемия, родните VIP персони са го отдали на живот. Докато някои от тях се вихрят из плажовете на Занзибар, а други събират тен на Малдивите и Доминикана, трети пръскат сексапил от Обединените арабски емирства.

Сред последните са и двете неразделни дружки - Андреа и Моника Валериева, които в момента се припичат под жарките лъчи на Дубай и пълнят профилите си със селфита, преминали през недотам удачен фотошоп.

View post on Instagram
 

Двете дами не спират да публикуват в социалните мрежи коя от коя по-нелепо и неудачно обработени снимки със самите себе си на фона на екзотични пейзажи, крайбрежни ивици и внушителни небостъргачи.

Достатъчна причина, вместо суперлативи и възторжени овации за грациозните си фигури, да получат куп критики и негативни отзиви, адресирани към смехотворните им фотошоп фотоси. Фенове веднага забелязаха непропорционалните размери в отделните елементи на телата им. Осланяйки се на помощта на фотошоп, Андра например е прекалила с големината на главата си.

View post on Instagram
 

Почитатели отбелязаха още, че фолкзвездата изглежда различно на всяка една снимка от Дубай. От наблюдателните им очи не избегна и фактът, че тъмнокосата ѝ дружка, макар и по-дискретна откъм кадри от почивката си в Дубай, е нарушила естествените си пропорции, изрязвайки някои несъвършенства по снагата си. На снимката, направена в басейна, едната ѝ ръка е прекалено издължена, а скулите на лицето ѝ сякаш леко се разминават.

View post on Instagram
 

Смехът сред инстаграм потребителите на техен гръб обаче не остави Андреа и Валериева безучастни.

„Ще правя това, което искам да правя. И другите хора ще харесват това, което си искат. Всъщност няма значение“, пише Андреа към кадър, на който позира с цял бански в неонов цвят. Коментарът ѝ най-вероятно е свързан с отрицателните оценки на последователите ѝ.

Четете още: Алекс Петканова разкри защо си е снимала интимните части