Автор
Ива Петрова

Андреа каза 'сбогом' на Кубрат със сърцераздирателно видео

Броени дни след като Кубрат изненадващо съобщи вестта, че е станал татко и е открил истинската любов, Андреа публикува в личния си Инстаграм профил черно-бяло трогващо видео.

Кадрите в него са компилация от спомени на двойката през годините. Видеото показва как Андреа как чака и посреща на летището любимия си, емоционален момент, в който тя го целува след победата му на ринга, гостувания на двамата в различни предавания и кадри от общи рекламни фотосесии.

View post on Instagram
 


Черно-белите кадри са озвучени от песента на Палома Фейт "Само любовта може да боли така" (Only Love Can Hurt Like This).

"Сбогом", е написала изпълнителката под видеото.

Междувременно певицата не си губи времето и сподели в социалните мрежи няколко секси снимки от почивката си в Бодрум в Турция отпреди няколко дни, на които позира предизвикателно, сякаш иска да каже, че въпреки болката и напиращите сълзи, тя продължава напред.

View post on Instagram
 


Андреа премина през редица болезнени изпитания покрай раздялата си с боксьора. Новината, че бившата ѝ изгора вече е баща и щастливо обвързан с друга жена със сигурност ѝ е нанесла дълбока рана, тъй като да му роди дете беше нейната голяма мечта.

Но това със сигурност не ѝ пречи да вярва, че един ден и тя ще намери щастието си с някого друг. Снимките, които горещата съблазнителка не спира да споделя, категорично потвърждават това.

View post on Instagram
 

Четете още: Тихомир от "Фермата" ще се жени, Емили с тротинетката им става дъщеря?