Блондинката, която в последно време обира де що има награди не само в музикалния бранш, а и в света на красотата, ще грейне на корицата на международното списание "Donna - Salon International" на Джузепе Тирабасо в майския му брой.

С обновена визия на мечтателна изкусителка тя ще покори ценителите на красотата в 80 страни по света. Атрактивните кадри за най-голямото световно издание за прически бяха заснети през февруари от предпочитания от родните знаменитости фотограф Дилян Марков.

Грижливо подредени къдрици, прически със стоманено сиви кичури, ансамбли в ретро духа на Бриджит Бардо преливат като калейдоскоп в кадрите.

За грима на сексапилната певица се погрижи Кирил Чалъкова. За сесията Андреа подбира стилни тоалети на Valentino" и Ermanno Scervino.

С новата си визия изпълнителката украси и корицата на мартенския брой на луксозното списание "Коса и Красота". Тя ще бъде лице на предстоящия 17-и "Италиански фестивал на красотата и прическата" в края на март месец в Пловдив, пише lifestyle.bg.