Автор
Woman.bg

Андреа: Наслаждавам се на необвързания живот

Дали Андреа и Кобрата все още са заедно, или дългогодишната им любов вече се е изчерпала? Това е въпросът, който вълнува медиите през последните няколко месеца и най-вече след скандала с американската репортерка Джени Суши. Досега никой от двамата не беше дал конкретен отговор, но ето че сега Андреа разпали мрежата с красноречив пост.

View post on Instagram
 

Под публикацията мигновено заваляха въпроси дали тя и Кобрата са разделени, на които певицата не отговаря конкретно, но и не отрича. Hotnews.bg още преди месеци първи съобщи, че звездната двойка е разделена, но за да не пострада имиджа и на двамата, държи това в тайна. Последната им публична поява бе на плажна сватба на българското Черноморие преди броени дни. Те бяха заедно в продължение на 12 години. Изпълнителката почти не пропускаше важен мач на приятеля си, а той отдавна заявяваше пред медиите, че иска деца. Андреа обаче очевидно има нужда от глътка въздух и не възнамерява да създава семейство на този етап.

Кубрат Пулев все още не коментира слуховете, че с фолк дивата са разделени, но е факт, че и в профилите на двамата в социалните мрежи вече все по-рядко виждаме техни общи снимки. Може би наистина и тази звездна любовна приказка е приключила.

Четете още: Мария се пусна гола по кристали