Автор
Woman.bg

Андреа облече бурка и се пусна по пяна в Катар

Андреа най-накрая успя да преодолее раздялата си с боксьора Кубрат Пулев. Певицата замина на почивка в Катар. Както личи от снимките, които публикува в профила си в Инстаграм, изпълнителката хич не си губи времето да рони сълзи за Кобрата, а му е отпуснала края.

Блондинката постна горещи снимки от почивката си в столицата на емирството - Доха. На един от кадрите Андреа позира само по пяна.

View post on Instagram
 

Бившата половинка на Пулев публикува и клипче, в което е облечена с бурка. „Не е важно, когато осъзнаеш, че нищо не може да ти помогне - религия, гордост, каквото и да е. Важното е, когато осъзнаеш, че изобщо нямаш нужда от помощ“, философства Андреа.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че преди време певицата бе изпаднала в депресия заради разлъката с Кубрат. Тя публикува и сърцераздирателен пост в профила си в Инстаграм: „Защо сме толкова изхабени? Защо като сме млади, сме страстни, смели, благородни, вярващи, а на 30 години вече сме напълно износени? Защо човек попада в емоционалния капан на прекомерната консумация, друг си пуска куршум в главата, трети търси утеха в алкохола? Защо хората задушават страха и мъките, цинично потъпквайки портрета на тяхната чиста и красива младост? Защо като веднъж паднем, не правим опит отново да се изправим. Защо като сме загубили едно нещо, не търсим друго? Защо?“

View post on Instagram
 

Четете още: Андреа издаде кой е сложил край на връзката ѝ с Кобрата