Андреа отиде на гледачка по нощница, ето какво ѝ предрече (Снимка)

Андреа изуми почитателите си с последния пост, който публикува в социалната мрежа Instagram.

Поп-фолк звездата сподели, че по принцип не вярва във врачки, но е открила жената, която е успяла да й предскаже бъдещето. Тя се казва Зара Атанасова, а по думите на Андреа тя е единствената жена в България, обучена лично от гръцката гадателка Мара Меймариди да гледа на карти Десте.

За съжаление Андреа не сподели какво точно й е разкрила гадателката, но за сметка на това се снима с картите по секси нощница.

View post on Instagram
 

"Всички, които ме познават знаят, че аз не съм човек, който вярва на врачки и гледачки, защото смятам, че животът е такъв, какъвто си го направиш и ничия съдба не е предопределена, за да бъде предсказана." - написа поп-фолк певицата в своя профил. Тя допълни обаче че преди време се запознала със Зара Атанасова, която преминала мнението й по въпроса.

"Вярвате или не, всичко, което ми каза Зара се сбъдна! Тя не е просто гадателка, тя учи хората как да управляват живота си, как да насочват правилно енергията си към това, което искат - любов, пари, успех. А картите просто им помагат. Те виждат какво идва и ти дават шанс да го промениш." - допълва изпълнителката.

View post on Instagram