Фолк фурията Андреа отново стана за присмех заради страстта си към добрия стар фотошоп.

Палавата блондинка публикува предизвикателен кадър на профила си в Инстаграм, на който певицата свири на пиано в оскъдно облекло.

View post on Instagram
 

Веднага след като снимката се появи в социалната мрежа, почитатели изразиха своето възхищение от "изваяната секси снага" на фаворитката си.

Други обаче хапливо отбелязаха, че това не е истинското тяло на Андреа, а че си е чиста проба измама, постигната с помощта на любимия на певицата фотошоп.

View post on Instagram
 


"Дали ако си по бельо на живо, ще изглеждаш по същия начин", гласи един от злостните коментари под кадъра.

Преди броени дни пък Андреа сподели снимка, която очевадно "крещеше", че е мината през мощна обработка. Това определено вбеси феновете ѝ, а един от тях дори я набеди, че искала да прилича на кукла: "Можем да кажем, че това е кукла, на която искаш да приличаш, но се получава единствено и само с помощта на фотошоп в действителност, нищо общо. Не забравяй, че има хора, които са те виждали на живо не само на снимки и клипове..."

Дали подобни жигосващи мнения обиждат певицата, не знаем, едно е сигурно обаче – че те идват от неудовлетворени хора, които явно си нямат друга работа.

____

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.