Автор
Woman.bg

Андреа пак сгафи, подлуди феновете си в Инстаграм

Андреа за пореден път провокира феновете си в социалната мрежа. Певицата публикува снимка в профила си в Инстаграм и предизвика буря от коментари.

На кадъра, който е направен в Истанбул, изпълнителката е в леопардов бански. Фотосът събра над 8000 харесвания. До снимката блондинката написа:
„Никога не съм обръщала внимание на хората, които ми казаха да излизам и да живея. Принадлежах винаги на онова, което беше далеч от мен и към онова, което никога не бих могла да бъда. Всичко, което не беше мое, винаги ми се струваше пълно с поезия. Единственото, което някога обичах, беше чистото небитие.“

View post on Instagram
 


Въпреки че получи комплименти за визията си, не липсваха и упреци, че отново е коригирала снимката си с фотошоп.

View post on Instagram
 


„Мина и твоето време. Колкото и фотошоп да използваш, те знаем всички. Дебела, на нищо не приличаш. Кубрат те остави заради това.“ „Стига с този фотошоп. Не ти се отдава“, коментират разгневени фенове.
Припомняме, че бившата половинка на Кобрата често, в опит да подобри визията си, прави фотошоп гафове и се "лишава" от анатомични подробности. През годините виртуална "ампутация" са претърпявали нейните крака, ръце, гърди, дупе и гуша. В действителност певицата изглежда доста различно от кадрите, които публикува в социалните мрежи.