С всеки изминал ден научаваме все по-шокиращи факти от връзката на Андреа и Кубрат Пулев. Преди седмици певицата се осмели да излее мъката си от множеството предателства на бившата си половинка, а преди ден публикува и последствията от своята изповед. Русокоската сподели в профила си в Инстаграм снимка с насинена уста и написа „Извинявай, че изкарах истината“, с която явно искаше да подскаже, че Кобрата ѝ е посегнал. Към днешна дата този фотос, както и дългата ѝ изповед за изневерите на боксьора, са изтрити, но явно Андреа е решена цялата истина да види бял свят.

View post on Instagram
 


Както много звездни дами, така и бившата любима на Кубрат общува с почитателите си в социалните мрежи. В историята си в Инстаграм тя призова феновете да отправят въпроси към нея, на които да отговори честно и открито. Един от тях бе „Щастлива ли си?“ и тя отговори, че е радостна, защото е жива и здрава и освен музика, може да прави и клипове.

View post on Instagram
 


Андреа призна и че в момента пише книга за всичките трудности в живота си, като голяма част от тях са свързани с дългогодишните ѝ отношения с Кобрата. Певицата издаде и че вече е отслабнала с цели 15 кг и продължава да спазва диета, която е базирана на риба и салата и забранява млечните продукти и месото.

Четете още: Икебаната с нов хит, вдъхновен от Бойко Борисов (Видео)