Андреа позира като спасителка в Тайланд, фен я моли да го вземе с нея

14 май 2021 | 18:07
1589
2
Инстаграм
2

Певицата, която напоследък трудно се справя с личните си проблеми, отново изглежда изкушаващо. Този път, облечена в червен, изрязан бански, тип "спасителка на плажа". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Андреа е отбелязала, че се намира в Тайланд, а един от последователите ѝ в Инстаграм мило я моли да го вземе със себе си. 

Преди дни бившата половинка на Кобрата сподели, че е имала сериозни проблеми с килограмите и приема на храна. Призна и че досега не е срещнала мъж, с когото да е пожелала да създаде семейство, но пък иска да има деца. От 7 години...

Андреа често е критикувана за твърде разголените си снимки, както и за прекалената употреба на фотошоп. Тя обаче не обръща внимание на критиките. Предизвикателните ѝ фотоси са като нейна запазена марка. Казват, че те са били обект на критика и от острана на бившата ѝ половинка Кубрат Пулев.

Всъщност след раздялата им Андреа май не успя да продължи напред...

Още по темата

Коментари

2 ХХХ
  14 май 2021 | 22:48 отговор
 

САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

 
1 Obicha
  14 май 2021 | 21:55 отговор
 

V shokpladoviq ceh

 

Добави Коментар

Най-четени