Андреа призна: не искам да отслабвам с инжекции, правя го с глад!

27 септември 2022 | 10:17
5382
0
Инстаграм
0

Aндреа призна, че е пробвала инжекциите за диабетици, които напоследък са истински хит в светските среди като ефикасно средство за отслабване. За съжаление този нетрадиционен метод не е напълно безопасен...

Освен това граждани сигнализират, че заради модата в отслабването, някои от лекарствата са изчезнали от аптечната мрежа, а за болните те са жизненоважни.
 

Андреа призна още, че след като ги е използвала няколко пъти, тя все пак е предпочела традиционния начин за сваляне на килограмите - с глад.

Всичко това изпълнителката призна в откровен разговор с ъс свои почитатели в Инстаграм.

На въпроса дали вече е опитвала инжекциите на Галена, Андреа отговаря: "Не са нейни, всички вече ги ползват... Имам предвид май всички си ги слагат, доколкото знам. Опасни са по принцип, защото забравяш да пиеш вода. Аз също съм ги пробвала и наистина трябва да не забравяш да пиеш вода и по-малко да хапваш, защото е опасно".

Затова блондинката предпочита да отслабва с "мъка, с глад".Бившата половинка на Кубрат Пулев изненада феновете и с още едно признание - че готви изцяло нова програма - с жива музика, като в чужбина, пише plovdiv24.


Коментари

Добави Коментар

Най-четени