Андреа даде първото си интервю след раздялата си с Кубрат Пулев. Фолкдивата не се чувствала предадена, твърди тя пред „България Днес“.

Блондинката споделя пред изданието, че около нея няма нито един човек, който в трудни моменти бия предал. Причината е в това, че тя винаги е заобиколна с добри приятели и не допуска до себе си неискрени и фалшиви хора. Андреа споделя още, че за това се доверява най-вече на интуицията си, която досега нито веднъж не я е подвела.

View post on Instagram
 

"Няма да обсъждам личния си живот! Не ми се занимава. Не мога да променям хората и да им казвам кое е добре и зле. Мога само да се отдръпна и да продължа своя път", допълва изпълнителката.

Певицата признава още, че последните ѝ проекти са вдъхновени от емоциите и преживяванията ѝ през последните месеци. Подробности около отношенията ѝ с Кобрата обаче тя не пожела да разкрие. Въпреки това отговаря на един от най-важните въпроси, от които феновете се интересуват.

View post on Instagram
 

Тя призна, че новата ѝ песен „Егоист“ е резултат именно на личните ѝ неволи и болезнени изпитания, свързани с раздялата ѝ с Пулев. „Може да се каже, че парчето е повлияно от личния ми живот, но това е неизбежно за изпълнителите. Емоцията е движеща сила най-вече при музикантите. Малко или много личният ми живот е повлиян при създаването на „Егоист“, искрена е певицата.

„Никога не съм чувствала, че си тръгвам от попфолка, защото през цялото време имах работа в нашите заведения. Наистина, в последните две години не сме правили парчета в този стил. Последната песен беше със Сузанита и тя до ден днешен е супер популярна, песента стана хит за 12 часа“, допълва тя.

Теодора Андреева, както е рожденото име на Андреа, вярва, че както новите, така и старите ѝ парчета ще продължават да вълнуват феновете ѝ и занапред. „Хората не са забравили старите ми песни. Това ме кара да се чувствам добре, че съм оставила някаква следа във времето. Че не съм била еднодневка и съм се разписвала в историята. Хубаво е, че ги зарадвах и с нещо ново", разказва тя.

View post on Instagram
 

Четете още: Гола и самотна: Андреа още страда по Кобрата