Андреа проговори за скандала с Диона, намеси се и Кулагин

05 юли 2022 | 15:44
22947
1
снимки: Instagram
1

През последната седмица се развихри поредният скандал в попфолк, като този път главни герои в него са Диона, Андреа и озвучителят, когото явно не искат да делят. Припомняме ви, че Диона сподели в няколко сторита чата си с бившата на Кубрат Пулев, в който двете се нападат взаимно заради озвучител. 

От написаното става ясно, че мъжът е работел с Андреа, но сътрудничеството им вече е приключило. Въпреки това обаче, блондинката явно не желае бившият ѝ колега да работи с Диона и дори я заплашва "да ѝ счупи главата", ако не спре да го търси. До момента дългогодишната фолкдива не е коментирала скандала, но след въпрос от последовател в мрежата, тя реши да наруши мълчанието си, като сподели, че Диона си е направила реклама на неин гръб:

Андреа

В скандала се намеси и гримьорът Валентин Кулагин, който е известен със слабостта си към клюките. Той защото Андреа със следните думи:

Валентин Кулагин

Четете още: Изложи се: Андреа нападна Диона, заради мъж (снимки)

Още по темата

Коментари

1 ...
  06 юли 2022 | 14:39 отговор
 

Андреа ми е много сладка ама трябва да спре наркотиците и да почне психолог щото се излага постояно като квартална друсалка, пък е медийна личност и после ще я е срам от нещата, които бълва постоянно.

 

Добави Коментар

Най-четени