Андреа пусна видео от банята, говори за Кобрата и защо ще учи руски

01 февруари 2021 | 14:33
30508
6
снимки: Instagram
6

Андреа е от певиците, които обичат контакта с феновете и въпреки че в последно време няма възможност да го осъществява на живо с участия по нощните заведения, тя е намерила начин, като прави видеовръзка с тях онлайн. 

Фолкдивата даде шанс на почитателите да ѝ задават, каквито пожелаят въпроси на живо, а тя отговаряше...в банята. Това се случи малко след 34-ия ѝ рожден ден и след като публикува стори, на което е хванала ръката на новия мъж в живота ѝ. Последователите ѝ не пропуснаха да задават въпроси, свързани с тази снимка, но Андреа категорично отказа да коментира личния си живот. Певицата сподели, че е споделила прекалено лични емоции със света и вече е решила да пази това, което се случва в душата ѝ, само за себе си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Припомняме ви, че блондинката се раздели публично с Кубрат Пулев и разказа за многобройните му изневери. Това неминуемо доведе до много шум в медиите, който не се е отразил добре на певицата. И макар да поясни, че не желае да отговаря на твърде интимни въпроси, все пак я попитаха дали в момента е с Кобрата. Любопитен факт е, че тя нито отрече, нито потвърди, а отвърна единстено: "Много е лично". Очевидно Андреа вече е привърженик на тезата, че щастието обича тишината, което означава, че едва ли ще издаде в скоро време кой е върнал усмивката на лицето ѝ:

"Мисля, че личният живот вече за мен няма такова значение... Едно време имаше, вярвах в някои неща, сега вече не вярвам много-много. Вярвам в кариерата, музиката и това ще бъде главната тема, цел в живота в момента. Така че всичко останало вече няма значение за мен”, сподели тя. 

И тук е моментът да споменем, че Андреа разкри, че е подготвила нова поп-фолк песен за пролетта и много би искала да запише песен на руски, заради което планира да започне да учи езика.

Друг любопитен момент от лайв видеото бе признанието ѝ, че мечтае да стане майка. По всичко личи, че певицата е отворила нова страница в живота си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Четете още: Студът не ѝ пречи да е секси: Жанета Осипова по лятна рокля на снега


Още по темата

Коментари

6 Сузи Нанкова
  09 февруари 2021 | 19:44 отговор
 

Андреа е хунава жена и ако си направи клип като галена как прави свирка, ще има много гледания и ще стане много по известна певица.

 
5
  02 февруари 2021 | 02:49 отговор
 

отврат

 
 
04 февруари 2021 | 14:00

О да, за педалите е отврат.

4 WWE
  01 февруари 2021 | 23:48 отговор
 

Руския език го изучава заради филма Мисия Лондон нали помните че тя във филма имаше роля беше Руски наемен убиец сигурно ще има продължение на филма

 
3 Африка
  01 февруари 2021 | 17:32 отговор
 

Кобрата,опва мулатки в Африка а тая в банята !!

 
2 тя
  01 февруари 2021 | 17:20 отговор
 

тя френкси като знае, всички врати ще и се отварят. други езици не и трябват.

 
1 Джулая
  01 февруари 2021 | 15:46 отговор
 

Много фотошоп бе, чак не си ти!!!

 

Добави Коментар

Най-четени