Андреа разби Кобрата, ето на какви унижения я е подлагал той

Ще измине почти година, откакто една от любимите ни двойки от шоубизнеса, Андреа и Кубрат Пулев, се раздели. Месеци наред феновете им бяха объркани дали краят на романтиката помежду им е настъпил наистина, тъй като певицата и боксьорът бяха засичани заедно, а до скоро не спираха да намекват, че отново са се събрали. Публикацията на Андреа в Инстаграм преди часове обаче разби тотално всяка надежда, че тя и Кобрата може да се съберат отново някога.

Звездната блондинка неведнъж е подсказвала в социалните мрежи, че е била предадена в любовта, но тя така и не го заявяваше директно до днес. Тази сутрин обаче реши да го направи с изчерпателен пост, придружен от снимка, на която двамата с Кубрат танцуват прегърнати и която очевидно е направена много отдавна, когато Андреа е вярвала сляпо на мъжа, когото е идеализирала.

От словоизлиянието на фолкдивата става ясно, че тя е имала намерения да сключи брак с Кобрата, но това е щяло да бъде голяма грешка. Защото той е направил немислимото - предавал я е неведнъж или два пъти. Всъщност, оказа се, че боксьорът е имал много "сериозни" връзки зад гърба ѝ и съвсем не е делял легло само с нея. Вижте какво написа самата Андреа:

View post on Instagram
 

"След 13-годишна връзка, може би е ,,нормално”, да изневериш на човека до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони...Това вероятно е разликата ценностната система и морал между хората! Лично за себе си бих споделила, че никога не бих го направила, бих прекратила директно и категорично отношенията си с мъжа до мен! Явно поведението ми и принципите ми са ,,по-мъжки” от доста ,,смели” мъже! В моят случаи, за съжаление аз се подведох, че познавам добре половниката си, но се оказа, че само аз в малка България, не съм знаела, че ,,бъдещият ми съпруг” си има сериозни гаджета :) Знам, че адски много жени са минали през това, което тепърва ще преминавам аз, със сигурност не се оплаквам! Аз също съм щастлива, млада, свободна жена! Виждам позитивите и уроците от ситуацията ми, извличам неините ползи!

Единственото нещо, което за мен ще остане невероятно е как човека до които си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, докато ти самият си бил на върха, той стига до своя пиков момент в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си, защо си във връзка с жената до теб с лъжи от рода на ,,Тя е болна”, "Тя ще се самоубие”, ,,Тя е съсипана”, ,,Тя е луда”, "Тя е на тежки лекарства”.....а всъщност да молиш жената до себе си ,,Моля те роди ми дете”, ,,Бъди моя съпруга, стига с тази кариера “.....Не бих казала, че съм глупаво момиче, явно вярвах в добротата или поне, че все още има качествени и лоялни хора, но се оказа че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и лъжи! Успех."

View post on Instagram
 

След като си позволи да изложи чувствата си в дълга публиакция в Инстаграм, Андреа получи солидна подкрепа от феновете си в коментарите. А Николета Лозанова доказа, че е една от най-добрите ѝ приятелки и оцени поведението на Кобрата и жените, с които е изневерявал на Андреа по следния начин:

"Има една порода жени, които служат само за едно - да задоволявят нагона. Тях не ги показват, срам ги е. Пред тях те са големите мъже, с малките достойнства. Правят се на силни и велики, а всъщност са жалки. Гледай им сеира и без това са най-добри в цирка! "

Любопитно дали самият боксьор ще отговори на нападката на бившата си половинка. Може би тя очаква публично извинение от негова страна?

*Раздаваме супер подаръци! Спечели комплект за красива коса, като харесаш нашата Инстаграм страница. Виж как да участваш тук: