Андреа се регистрира в сайт за възрастни - ще изкарва пари с порно? (снимка)

Известно е, че покрай пандемията попфолк общността пострада финансово, след като бяха отменени всякакви вечерни мероприятия. Много певци останаха без работа, а липсата на участия определени им бръкна в джоба. И въпреки че сега, заради възможността дискотеките да работят, част от изпълнителите възстановиха участията, Андреа сякаш вече страни от тях.

Вместо това тя обикаля света и рекламира различни продукти в Инстаграм. Явно онлайн бизнесът допада на певицата, защото на последното си стори тя сподели, че вече има профил в нашумялата платформа с еротично съдържание OnlyFans. Ако не сте запознати с начина, по който функционира платформата, с две думи - плащате месечен абонамент, за да виждате публикациите на конкретен профил. В случая на Андреа, тази такса е в размер на 16 долара.

Вероятно певицата е открила, че прекомерния сексапил, който демонстрира в мрежата, може да бъде още по-печеливш за нея. Но дали тя няма да споделя и още по-скандални, дори може би на прага на порното, кадри в Onlyfans, можем само да гадаем.

View post on Instagram
 

Четете още: Меган буквално направи монархията за смях! Участва в скрита камера, в която пие мляко от бебешко шише и яде като маймуна!