Андреа събра очите на пътниците в самолета за Истанбул. Бившата половинка на Кубрат Пулев смути пасажерите, след като без свян демонстрира силиконовия си бюст. За радост на феновете ѝ, певицата публикува и снимка от полета в профила си в Инстаграм. На кадъра блондинката е наметнала сива жилетка, която щедро разкрива гърдите ѝ. Фотосът събра над 12000 харесвания.

View post on Instagram
 

Андреа разкри, че ще се наслади на 5-звезден лукс по време на престоя си в Турция. Тя е резервирала тузарски хотел, който се помещава в османски дворец от XIX век. Луксозният комплекс е разположен непосредствено на брега на Босфора и обединява бившата резиденция на последния турски султан с едно старо и едно ново хотелско крило. След старателната реставрация, дворецът е възроден и засиява със стария си блясък. Цената на апартамент с изглед към Босфора е около 4000 лева.

View post on Instagram
 

Откакто се раздели с боксьора Кубрат Пулев, Андреа не спира да обикаля по екзотични местенца. Блондинката не пести средства за развлечения и купони. Вместо да рони сълзи по Кобрата, изпълнителката видимо си живее добре и се наслаждава на статута си на необвързана. В пътуванията ѝ зад граница често я придружава плеймейтката Моника Валериева. Двете са дружки от дълги години, но демонстрираха близки отношения едва след като певицата и боксьорът се разделиха.

Припомняме ви, че дългогодишната връзка на Андреа и Кобрата се разпадна в края на март. Въпреки че не са коментирали официално причината за раздялата, в светските среди се зашушука, че боксьорът е заживял с по-млада красавица."Твърде съм млада за сватба и съм твърде стара, за да участвам в детински игри. Наслаждавам се на необвързания живот," отсече пък певицата.

View post on Instagram