Анджелина Джоли гледа децата, докато Брад Пит обикаля по барове с новата си красавица

За битката между звездните родители Анджелина Джоли и Брад Пит сме чували много, но най-много за отдадеността им към децата говорят действията им. Двамата отдавна се надпреварват за любовта на шестте им наследника и като че ли красивата актриса води с преднина.

И докато Брад Пит не е засичан с децата им от доста време, Анджелина не спира да ги извежда по ресторанти и специални събития. Преди няколко дни гордата майка бе заснета как отива на вечеря в Малибу с Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Вивиън и Нокс, докато Брад е бил забелязан да целува модела Никол Потуралски по улиците на Париж. Според източник актьорът и новата му изгора се държали като влюбени тийнейджъри и той напълно е забравил грижите за децата си.

Анджелина от своя страна не пропуска повод да разнообразява живота на шестте си наследника, но в рамките на разумното, тъй като коронавирусът все още върлува с пълна сила. Преди няколко дни видяхме как тя води Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Вивиън и Нокс на вечеря, като всички носеха маски от колата до ресторанта.

View post on Instagram
 


Не бихме могли да не подчертаем колко е стилна визията на Анджелина със сатенена рокля в телесен цвят и колан, който ласкае тънката ѝ талия. Най-голямо впечатление обаче прави златният ѝ часовник Cartier, чиято цена надхвърля 30 хил. долара.

Към настоящия момент източници твърдят, че Джоли съвсем не изпитва интерес към любовния живот на Брад Пит, с когото бе цели 12 г., но за нея е важно с кого се срещат децата ѝ. Ето защо тя следи зорко коя ще е следващата му избраница и какво влияние ще окажем върху най-скъпите ѝ хора.



Четете още: Елен Колева влиза в "Игри на волята"? Наистина ли?