Откакто Анджелина Джоли и Брад Пит сложиха край на връзката си, интимният живот на Пит е непрекъснато под микроскоп. Дори се появиха слухове миналата година, че актьорът все по-често се навъртал около риалити звездата Клои Кардашиян, и че сватовник им бил самият Кание Уест - съпругът на Ким Кардашиян.

Е, да, ама мълвата за романтична афера между двамата удари на камък, след като у медиите се прокрадна друго съмнение, а именно, че Брад Пит е възобновил връзката си с бившата си изгора Дженифър Анистън. Това се случи, след като репортери забелязаха в опасна близост двойката по време на церемонията по връчване на наградите на американската Гилдия на филмовите актьори през януари тази година. Тогава двамата открито демонстрираха завидно топли отношения и дори бяха заснета да се прегръщат на червения килим.



Брад и Дженифър бяха женени от 2000 г., но през 2005 г. актрисата прекрати връзката им заради развихрилата се страст между Брад Пит и Анджелина Джоли на снимачната площадка на филма "Мистър и мисис Смит".

15 години по-късно станаха известни и някои пикантни подробности от зората на любовната връзка между Анджелина и Брад.

Докато двамата се снимат в лентата на Дъг Лайман Джоли е вече свободна жена, оставила два брака зад гърба си - с актьорите Джони Лий Милър и Били Боб Торнтън. Анджелина сама отглежда по това време осиновения си син Мадокс. Брад обаче е женен за актрисата Дженифър Анистън.


Искрите между Пит и Джоли прехвърчат още през първите дни на снимките. „Те често се смееха и флиртуваха един с друг. Анджи и Брад се държаха като ученици, които се свалят и това беше толкова сладко", споделя бившият бодигард на актрисата Марк Бежар.

На магията на актрисата обаче Брад Пит се поддал по време на любовна сцена.

„Тя тайно свали бельото си и се озова в леглото с Брад чисто гола", разкрива Бежар. Това бе най-удивителният и незабравим момент в този филм", допълва бившият охранител.


Сцена от филма "Мистър и мисис Смит"

Скоро след това Джоли забременява, а през 2006 г. на бял свят се появява първата ѝ рожба от Брад Пит - дъщеря ѝ Шайло. Анджелина и Брад сключват брак през август 2014 г., но след две години актрисата подава молба за развод - потвърждение на правилото, че и най-хубавите неща имат своя край. На 12 април 2019 г. двойката официално обявява раздялата си, а година по-късно се питаме коя ли ще е дамата, която отново ще плени сърцето на един от най-харизматичните мъже на Холивуд.

Четете още: Шайло иска Брад Пит да я спаси от коронавируса