Автор
Веселина Петрова

Анджелина Джоли със смразяващ отговор на въпрос за отношенията ѝ с The Weeknd

Анджелина Джоли отговори изключително студено на въпрос, свързан с приятелството ѝ с The Weeknd. 46-годишната актриса промотира новия си филм The Eternals заедно със Салма Хайек в Daily Pop на E!.

Вместо да използва момента, за да сподели за приятелството си с музиканта, тя определено се направи на разсеяна и избегна отговора по забавен начин.

View post on Instagram
 

Попитана от водещия Джъстин Силвестър дали децата ѝ са по-развълнувани от ролята ѝ в Eternals или от приятелството и` с The Weeknd, Анджелина отговори: „Те са много развълнувани от този филм... Ако това е, което питате“, хвърляйки поглед към колежката си Салма.

Анджелина беше забелязана да вечеря с The Weeknd няколко пъти тази година и въпреки че, според съобщенията, те са „само приятели“, близките им вярват, че между тях има нещо повече.

Говорейки за връзката им миналия месец, източник сподели пред Us Weekly: „И Анджи, и Абел казват на хората, че са просто приятели, но тези, които ги познават, мислят, че се случва нещо романтично.“

View post on Instagram
 

The Weeknd не е единственият мъж, с когото Анджелина се вижда след раздялата с Брад Пит. Тя беше забелязана и в компанията на бившия си съпруг Джони Лий Милър.

„Анджелина се забавлява много и наваксва загубеното време.“, коментира близък до звездата.