Седмицата ни посрещна с новината, че Анджелина Джоли и Брад Пит вече са официално свободни. Това обаче, бързаме да поясним, не значи, че те са разведени.

Разводът все още тече и двете страни се разбират за попечителството над децата си и за разделянето на имуществото, но съдът е задействал специална процедура. Оказва се, че според американското право Анджи и Брад могат да се водят със статут на неофициално необвързани, дори делото да не е финaлизирано.

Това се е случило по желание на двете страни – факт, който накара мнозина да се запитат защо актьорите така силно държат да се водят законово необвързани. Дали вече си нямат нови половинки, с които искат по-скоро да свържат официално живота си?

Припомняме ви, че края на януари тази година се появи твърдението, че Брад Пит и Чарлийз Терон са заедно, а „виновник“ за събирането им е експоловинката на Терон – Шон Пен, който ги е запознал.

Горе-долу по същото време започна да се говори и за любовна или поне сексуална връзка между Анджелина Джоли и ексцентричния ѝ колега Джаред Лето.

Любовта между Анджелина Джоли и Брад Пит пламна по време на снимките на лентата "Мистър и мисис Смит". През 2014-а, след осем години заедно, двамата минаха под венчилото.

Две години по-късно Джоли подаде документи за развод. Има различни спекулации за причината, принудила красавицата да вземе това решение. Най-много се тиражираше твърдението, че Анджи напуска Брад заради неговите проблеми с алкохола и най-вече заради грозна сцена между него и Мадокс.

Самият Брад не коментира, но признава, че в действителност има проблем с алкохола, които се опитва да преодолее.