Анелия била на косъм от смъртта, ето защо е трябвало да бъде спешно оперирана

Анелия, която в момента смело се въплъщава в различни образи в шоуто "Като две капки вода", е претърпяла спешна операция. До момента причината за неотложната интервенция не беше известна и в медийното пространство се появиха различни спекулации. Включително и че фолкдивата имала проблем с гласа си.

Истината обаче се оказа съвсем различна. Репортер на "Телеграф" се свързал с изпълнителката, която отговорила следното за причината довела до спешна медицинска намеса:

View post on Instagram
 

Аз съм мъжко момиче и не искам да мрънкам или да се оплаквам, а да изпълня поставените си задачи. За да не тръгват грешни слухове обаче, искам да кажа, че нямам никакъв проблем с гласа си, но наистина претърпях операция, втора, откакто съм в „Капките". „Ако още малко се бях забавила, щях да умра. Благодаря на шефа на Майчин дом проф. Костов и на целия екип за бързата реакция и за това, че спасиха живота ми. Извадиха ми 700 мл кръв от корема. Това е, казвам го за пръв и последен път, защото не съм от хората, които се оплакват“.

View post on Instagram
 

Анелия излязла на сцената на "Като две капки вода" в същия ден, в който била изписана от болницата след животоспасяващата операция.

Четете още: Елвира от "Ергенът" показа кой е отнел девствеността ѝ (снимка)