На въпрос дали би стояла с мъж, който взима заплата 600 лева, Анелия отговаря:

''А този мъж би ли могъл да поеме мъжките си задължения? За мен мъжът е сила и той трябва да има отговорности. Няма как да се случи аз да го издържам. А и смятам, че той би се чувствал потиснат и не достатъчно мъж - подобен дисбаланс само би породил проблеми в отношенията на една двойка”, убедена е изпълнителката на ''Така ме кефиш''.

Първият съпруг на Анелия е небезизвестният Коко Динев, чиито големи финансови възможности са отворили очите на певицата за това що е то ''силен мъж''. Може би затова й е трудно да си намери половинка, която да владее ''магическата'' сила на финикийските знаци, пишат колегите от hotnews.bg



Липсата на гадже Анелия обяснява със своя работохолизъм, като не отрича, че понякога не й остава време да се нахрани или пък да види дъщеря си. Но не се оплаква, защото именно участията й я карат да се чувства пълноценна и удовлетворена.
Въпреки че много държи на финансовото благополучие, пайнерката заявява, че никога не би приела да й пъхат пачки в деколтето, защото не приема подобни груби маниери.

Запитана какъв трябва да бъде един мъж, за да й се хареса, певицата отвръща:

''Един мъж трябва да разчита най-вече на качествата си, за да ме спечели. Може би е крайно, но смятам, че тези отношения са изключително комплексни и само обич не стига''
– отсича Анелия, без да уточнява какви именно са качествата, които я впечатляват.