Анелия най-сетне разкри картите и направи официално признание за мъжа, в когото е влюбена. Това е хазартният бос Любомир Захаринов.

Пред bTV певицата категорично заяви, че това е вторият мъж след бащата на нейното дете - Коко Динев, на когото безрезервно е отдала сърцето си.

"Обожавам Любомир, обичам и обачана съм, много щастлива", повтори на няколко пъти пред Александра Сърчаджиева изпълнителката и дори се провикна пред камерата: "Обичам те, любов моя".

View post on Instagram
 

Изпълнителката бе откровена към водещата и не скри, че след Динев е имала и други мъже в живота си, но не пожела да назове имена.

Анелия твърдо отрече плъзналата в интернет пространството мълва, че тя е причината за раздялата на Захаринов с майката на децата му. Пред Сърчаджиева тя сподели, че двамата се запознали на събитие, организирано от фирмата на Захаринов. По това време той вече бил разделен с жена си, отбелязва още тя.

Изпълнителката разкри и факта, че тя и бизнесменът вече били преминали през една раздяла от два месеца, за да можело "нещата да си дойдат на мястото", както се изрази тя.

Очевидно тогава богаташът е взел решение да се разведе официално с майката на децата си, към която той се отнасял много почитателно и до днес, твърди Анелия. Двамата били истински сродни души и се разбирали прекрасно, след като заживели заедно в дома на Захаринов.

View post on Instagram
 

Четете още: Филип Буков с разтърсващо признание за наркотиците, проблемите в личния живот и загубата