Анелия шокирала последователите си в социалните мрежи. Фолкпевицата се появила на профила си в Инстаграм, за да си поговори на живо с почитателите си, издаде "Марица". Но това, което озадачила и потресла голяма част от тях, бил начинът, по който 38-годишната чалга звезда се показала пред тях.

Тъй като феновете ѝ не са свикнали да я виждат без абсолютно никакъв макиаж по лицето, визията ѝ определено ги смутила. Пайнерката изглеждала толкова неузнаваема и бледа, че над нея се излял дъжд от въпроси, свързани със здравословното ѝ състояние.

На всички ни е ясно, че силният грим и обработката с фотошоп бе наложен най-вече от средите на попфолка, което е и обяснима причина естествената визия на певицата да изненада всички. Е, вижда се, че понякога и звездите могат да се освободят от сценичния си блясък и да изглеждат като обикновени хора.

А на Анелия явно ѝ е писнало да се появява непрекъснато в безукорна светлина и този път е решила да заложи на естествения си вид.

Пък и самата тя сподели в интервю наскоро, че критиките и негативните коментари по неин адрес изобщо не я притесняват. А също и това, че човек трябва да осъзнае факта, че няма как да се харесва на всички. „B тoзи бизнec eднo oт вoдeщитe нeщa дa въpвиш нaпpeд e eгoтo, нo eднo oт нaй-вaжнитe нeщa, зa дa ocтaнeш и дa ce cъxpaниш aтo чoвe, e в дaдeн пepиoд дa cи xвъpлиш eгoтo и дa знaeш, чe тoвa cи cи ти, чe дyшaтa ти e тaзи и xopaтa тe oбичaт тaъв, aъвтo cи”, отговори тогава Анелия на въпрос за тайната на успеха в шоубизнеса.

View post on Instagram
 

Четете още: Емилия се показа без капка грим (снимка)