Анелия вече живее с новия си мъж, остави огромната си къща на Ивон

10 април 2022 | 13:50
94232
11
Instagram
11

„В момента, в който срещнах моята половинка, аз оставих дома си на минутата“, призна за първи път Анелия, като така потвърди, че живее под един покрив с тайнствения мъж, за който говори и преди седмица.

Става дума за баровския палат в полите на Витоша, който певица строи години и в който сега живее само дъщеря й Ивон, припомня Hotnews.bg

“Аз идвам при нея, идваме заедно тук, но аз оставих този прекрасен дом за секунда, защото любовта е най-важното нещо“, бе откровена участничката в „Като две капки вода“ в интервю за Нова телевизия.

Изпълнителката не крие, че е щастлива с мъжа до себе си, който търсеше с години." Той е много добър, има добра душа, но и много грижовен“, обясни Анелия, без да дава повече подробности за новото си гадже.“Имам си човек до себе си и съм много щастлива. Той е прекрасен“, не спря да го хвали изпълнителката, която е постъпила доста смело, като е оставила сама дъщеря си, която тази година ще бъде абитуриентка. Ивон, дъщеря от брака й с Коко Динев, щяла да кандидатства висше образование, но мислела да се занимава и с музика. „Тя е артистична, рисува картини, но те са по-скоро хоби“, уточни майка й. 

Още по темата

Коментари

1 фен(бивш)
  10 април 2022 | 18:40 отговор
 

Чудно,без коментари?!

 

Добави Коментар

Най-четени