Автор
Woman.bg

Анелия загрижена за половия живот на дъщеря си

Анелия се оказа загрижена майка. Певицата не крие, че се притеснява за бъдещето на дъщеря си. Анелия сподели в тв интервю, че за нея е важно да общува с Ивон. Двете често обсъждат житейски теми като образование, ценностна система, полов живот и наркотици.

Като родител изпълнителката постоянно напътства своята дъщеря, дава ѝ много любов и разбиране. В музикално отношение певицата се стреми да стои малко по-встрани, но подкрепя своята дъщеря.

“Ивон ходи на уроци по пеене. Тя е в малко по-друг свят от моя, по-темпераментна е, докато аз съм по-обрана. Тя си е тийнейджърка, бунтарка. Направила съм това, което като родител смятам за правилно, дала съм и напътствията и оттам нататък я оставям тя да направи избора дали да продължи да пее, колко да е постоянна, но не на всяка цена”, категорична е фолк звездата.


Въпреки усилията ѝ, Анелия често отнася критики в социалните мрежи заради външния вид на малолетната ѝ щерка. "Много бързо иска да порасне дъщерята, но така изглежда около 30-годишна", "Когато стана певица, Анелия ми беше любимка... Толкова естествена, мила, невинна с огромен талант... За съжаление от нея остана само таланта и даде добър пример на дъщеря си да изглежда неестествено", "Красива е, да ти е жива и здрава, но не отива на годините тази визия", са само част от коментарите, открито осъждащи визията на Ивон.

Тийнейджърката определено умее да провокира с предизвикателни снимки в Инстаграм. За изненада на хейтърите Ивон отвърна преди време на обвиненията и отрича да има пластични корекции. По нейни думи тя единствено си слага изкуствени мигли, а всичко останало е грим. Дъщерята на бизнесмена Коко Динев гордо заяви, че е девствена, а голямата ѝ мечта е да бъде певица като майка си.