Ангелите на Венсан Касел: Тина Кунаки и дъщеря му Дева празнуват заедно (снимка)

Венсан Касел е един от най-щастливите мъже на този свят - та той има всичко, за което може да мечтае всеки на неговата възраст. Все още е умопомрачителен красавец, който води прекрасен начин на живот, който споделя с млада екзотична красавица и на всичкото отгоре има дъщеря от вечната холивудска чаровница Моника Белучи.

Ето защо Венсан с гордост публикува кадри от всекидневието си, а когато е заедно с любимите си момичета, щастието изглежда наистина пълно. Преди няколко дни Тина Кунаки, настоящата любима на актьора, отпразнува 25-ия си рожден ден и по този случай двамата организираха страхотно парти с приятели. Сред гостите бе и порасналата дъщеря на Венсан от Моника Белучи, Дева Касел.

View post on Instagram
 

17-годишната дама вече е ослепителна красавица и очевидно двете с Тина се разбират отлично или поне така изглежда от кадрите, които Венсан е споделил в мрежата. Изглежда, че двете не за пръв път прекарват повече време заедно и имат хубаво приятелство. Наскоро Тина дори публикува кадър с Дева, а към описанието към него бе "Обичам те".

View post on Instagram
 

Не бихме могли да пропуснем да отбележим и колко красива е била Кунаки на рождения си ден. Тя беше избрала невероятна зелена рокля с пайети, която прилепваше страхотно по тялото ѝ. Изглежда, че двамата с Венсан са изключително щастливи заедно.

Четете още: Бони подари на дъщеря си лъскав автомобил (снимки)