Скандалната Анита Мейзер се опита да изчисти името си, замесено в убийството на съпруга ѝ Николай Димов, като изля мъката си във Фейсбук:
"Бих дала живота си, любов моя, да възкръснеш поне за 1 минута, в която силно да те прегърна, да ти кажа, че те обичам и ще те обичам вечно.

А ти, любов моя, само да кажеш на всички истината, за да изчистиш името ми и веднага след това да отлетим заедно, там, където няма връзки за набеждаване в неверни неща, няма лъжи, няма завист, омраза и отмъщение, което тук на земята ме преследва от ... знаеш кого! Почивай в мир, любов моя, а на мен Бог да ми е на помощ!

Убедена съм , че виждаш какво се случва с мен на земята...“Дяволът” е по петите ми."


Силиконката отдавна е на свобода, но рядко се появява на публични места. Мейзер получи наказание от 2 години затвор, след като беше призната за виновна по двете повдигнати ѝ обвинения – за убийство по непредпазливост на съпруга й Николай Димов и за предлагането на подкуп на разследващ полицай.


Припомняме, че Анита бе закопчана в средата на август 2016 г, след като съпругът ѝ издъхна в апартамента ѝ. По думите ѝ до смъртта му се стигнало след "игра", при която тя го вързала със свински опашки, които той трябвало да скъса със сила. Ники поискал от нея да му сложи две свински опашки на краката, една на ръцете зад гърба му и две на врата, за които настоял да бъдат стегнати допълнително. Когато обаче се опитал да се освободи от тях, примката се затегнала и довела до смъртта му. Според протокола от аутопсията Димов е издъхнал именно от задушаване.