Анита Мейзер отбеляза рождения си ден с тузарска торта и родна фолкзвезда (видео)

Скандалната Анита Мейзер, която лежа в затвора зради причинената по неволя от нея смърт на любимия ѝ - културиста Николай, вдигна шумно парти за рождения си ден с 3-етажна торта като на Джей Ло.

За да се грижи за музикалното оформление, за пищния си празник в Лас Вегас варненката бе поканила позабравената от близкото минало фолкпевица Мая, нашумяла у нас с дуетите си с Магапаса, издават от "Блиц".

Публикувахте от Anita Mazer в Събота, 20 март 2021 г.

По информация на изданието знойната фолкдива се разделила с него преди повече от 10 години и заминала да работи в Америка, където явно се е сприятелила с родната миска.

Приятелите на Анита, които дойдоха да я почетат за личния ѝ празник, я обсипаха с многобройни подаръци и пожелания, а тя самата им благодари във Фейсбук с думите: "Благодаря ви за прекрасната вечер снощи, в която Бог ми е дал право да пребивавам временно на Земята...".

Публикувахте от Anita Mazer в Събота, 20 март 2021 г.

Мейзер навърши 57-годишна на 19 март. За Америка брюнетката заминава през 1998 г. Дотогава имала бизнес със заведения във Варна. По това време вече тя има дете от първия ѝ съпруг – българин със строителен бизнес, с когото се разделят.

В заведение, в което работи, Анита среща бъдещия си съпруг – Марк Мейзер. Той бил богат американец от еврейски произход. Мейзер обаче се разболял и двамата се разделили скоро след това. Въпреки всичко той се грижел за дъщеря ѝ като за свое дете, разказва неведнъж пред медиите Анита.

Мейзер стана известна в цяла България с участието си в конкурса „Мисис Свят“ през 2014-а. Тогава тя попадна под общите критики, че не заслужава да представя България в подобна надпревара. Мейзер пък отговори, че се харесва и не се смята за грозна, както я определиха мнозина.

Публикувахте от Anita Mazer в Вторник, 12 май 2020 г.

Четете още: Това Анита Мейзер ли е? Няма да я познаете! (снимка)