Анита постъпва практично. Не дава на Рачков да мръдне без нея!

22 април 2021 | 13:08
5346
4
Инстаграм
4

Димитър  Рачков си е докарал голяма беля на главата. Неговата секси нова половинка - Анита Димитрова, била много равнива и подозрителна, пише "Марица". 

Блондинката била толкова обсебена от актьора, че го преследвала навсякъде – на всяка репетиция, по време на лайфовете и дори по кафета с приятели. А приятелите на Рачков тайно я наричали „ваденката“, пише show.bg.
 

На Рачков в началото му било приятно да го ревнуват, но с времето започнало да му става досадно.

Актьорът дори я подканил да излиза по-често с приятелки или да си намери някакво странично занимание, но Анита предпочитала да му прави компания - от апаратната, и да го наблюдава, докато текат репетициите.

 

Близки до Рачков пък шушукат, че ревността ѝ не била съвсем безпочвена, защото Рачков често закачал с дамите от екипа, пише още "Марица".Отделно Анита се дразнела, че нито веднъж не споменал за съществуването й в „Забраненото шоу на Рачков“, а в същото време бившата му Мария Игнатова вече на няколко пъти влизала в сценария...
 

Още по темата

Коментари

4 Саманта Янкова
  23 април 2021 | 06:00 отговор
 

Анита трябва да накара любовника си да чука и Храчков за да не и изневерява с жени.

 
3
  22 април 2021 | 19:50 отговор
 

е ходи след него щото да я забележат от по-горната класа, не дай си боже рачковия да му спрат кинтите. мисли в перспектива кyрвето

 
2 Саманта Янкова
  22 април 2021 | 18:01 отговор
 

Жената на Храчков трябва като прави секс с любовника си да го помоли да оправя и Храчков.Така той ще бъде съпричастен с нея.

 
1
  22 април 2021 | 15:10 отговор
 

А дали ще е така и, ако внезапно му свършат кинтити.

 

Добави Коментар

Най-четени