Анита заряза Рачков и отиде на купон

07 юли 2022 | 12:15
3854
2
Снимки: Instagram
2

23-годишната Анита и 49-годишният Рачков са заедно вече повече от година, но злите езици не спират да говорят, че връзката им няма много да я бъде.

Според слуховете двамата вече са си поомръзнали, а причини за това се посочва голямата разлика във възрастта между плеймейтката и Рачков от една страна, а от друга - коцкарския нрав на актьора. 

А и фактите вече го потвърждават. Палавата блондинка, която много-много не се задържа на едно място, обича да купонясва в компания без любимия си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@anita.dimitrova1)

Красавицата, която наскоро отпразнува с шумно и бляскаво парти рождения си ден, не крие колко много се забавлява, когато е далеч от актьора.

Но за да успокоят духовете и слуховете за раздяла, двамата често правят и необходимото за озаптяване на подозренията за раздяла, като пускат снимки, колажи и какви ли не обяснения в любов.

А дали наистина голямата разлика във възрастта в даден момент ще натежи твърде много, времето най-добре ще ни каже това. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@anita.dimitrova1)

Четете още: Майката на убиеца на Милен Цветков вдигна сватба

Още по темата

Коментари

2 Таня
  08 юли 2022 | 19:24 отговор
 

Може да е на 23г и да са с голяма разлика,но тя не е естествена вижда се без екстейшините колко е проскубана,а без грим сигурно ще е страшна..така че точка за естествения Рачков...

 
1 hhf
  07 юли 2022 | 18:01 отговор
 

супер двойка

 

Добави Коментар

Най-четени