Автор
Woman.bg

Анна Мария чете топлес приказки за пораснали деца

Три от най-популярните имена от корицата на сп. Playboy приковаха вниманието на феновете на литературното четене в Благоевград този петък. Актрисата Анна Мария Чернева, носителката на титлата Playmate Of The Year 2019 Жанета Осипова и сексапилното миньонче Зорница Цветкова четоха някои от най-неприличните приказки, които Мъжката Библия може да представи в Level Night Club.

Зорница Цветкова

И ако някой ви каже, че красивите жени не могат да четат на глас, то е защото не са чули тези очарователни изкусителки. Освен че впечатляват с външен вид, се оказа, че трите красавици имат неоспорим талант и артистични заложби, които ги превръщат в очарователни разказвачки на истории. А комбинацията от таланта и тънкото чувство за хумор на момичетата доведе до появата на сълзи от смях на гостите на „Мръсни приказки“. Е, няма как да е иначе, когато историите са подбрани от главния редактор на Мъжката Библия, Любен Дилов – син, комбинацията беше взривоопасно добра.


Анна Мария

Едни от най-забавните истории, разбира се – такива, които могат да се разказват само след полунощ, бяха разказани на феновете на нетрадиционното литературно четене. Актрисата с едно от най-красивите тела в родния шоубизнес, Анна Мария, показа изкусителните си форми, докато четеше нецензурираната история на Пепеляшка „Never more”… топлес. А Зорница Цветкова и Жанета Осипова демонстрираха, че макар да не са професионални актриси, могат да разказват истории увлекателно и артистично.

Жанета Осипова

За финал на мръсните приказки Любен Дилов-син и Анна Мария не просто прочетоха, а направо изиграха заедно последната история, влизайки в ролята на млада психоаналитичка и нейния пациент - див селянин от Кочериново, който е недоволен от пенсията си и от сексуалния си живот, но не е успял да намери в сексшопа надуваема кукла на финансовия министър.



Както винаги, за доброто настроение на всички гости се погрижиха водка Beluga, просеко Botega, уиски Gledfidich и вино Eнорама. Дамите получиха специални подаръци – козметични продукти за коса от луксозната марка Selective Professional, а сладките изкушения с вкус на водка Beluga и уиски Glenfidich бяха от изработени от шеф Радо Стамболов.