Лили Иванова вдигна на крака публиката в Античния театър в Пловдив, а феновете на примата танцува и пяха с пълно гърло под небето на Европейската столица на културата.

Съвсем естествено концертът на Лили Иванова предизвика огромен интерес и в продажба бяха пуснати допълнителни билети и безпрецедентно бяха изградени нови трибуни, за да поемат всички желаещи да чуят уникалния глас на иконата на БГ сцената.

По време на концерта Лили Иванова представи и своята нова песен. Тя вече е записана, ще излезе пред декември и се казва "Севдана", разкри самата тя.

Отзвукът след концерта на Лили Иванова бе огромен, а заслужените хвалебствия по адрес на таланта и професионализма на примата не стихват и до днес. Сред феновете на Лили бе и водещият Антон Хекимян.

"Когато можеш да изпееш целия живот!
Да пробиваш пътища до сърцата и умовете на хората с думи!
Да приковаваш хиляди погледи в… гласа си!
Да подчиниш хилядолетния мрамор, който да взривява енергията през малките розови нишки на камъка до хиляди чувстващи същества!
А когато прожекторите на сцената са приглушени – да осветяваш и най-тъмното ъгълче на всяка зеница!
Тогава си Лили!"
, написа Хекимян в профила си във Фейсбук.

*Благодарим за чудесните снимки на талантливия фотограф Руслан Йорданов, който любезно ги предостави за читателите на Woman.bg

Снимките са дело на талантливия фотограф Руслан Йорданов

Последно от woman.bg