Антония Сандова от Асеновград се оказа поредната секси участничка, която каза сбогом на "Фермата" миналата събота, лишавайки от съблазнителната си осанка точещите лиги по нея мъже, и най-вече гвардееца Калоян.

Нахаканото миньонче напусна стопанството край софийското село Железница, след като загуби битката за оставане във "Фермата" от народната певица Поли Хубавенска. Провокативната 28-годишна художничка демонстрира твърде високо самочувствие по време на женския дуел, което ѝ изигра лоша шега.

View post on Instagram
 


Подценяването на противничката ѝ от нейна страна и неправилния подход при подредбата на битките в края на краищата изхвърлиха Тони от играта. Така самонадеяната, но чаровна дуалистка бе отстранена с резултат 8:3 от Хубавенска.

View post on Instagram
 


"Бях много сигурна в себе си и продължавам да бъда, просто зле разпределих битките. Подцених ги, защото нямах поглед как изглеждат и какво точно се случва", призна след излизането си Антония пред bTV.

View post on Instagram
 


Напускането ѝ на "Фермата" най-тежко преживя Калоян Донков. 28-годишният командир на взвод към Националната гвардейска част отдавна не крие бляна си по сексапилната брюнетка. За жалост любовта на гвардееца се оказва несподелена. Самата Антония разкри пред други участнички, че той не е неин тип.

И докато в стопанството студентката по специалност „Мода“ към НБУ демонстрира въздържано спрямо мъжете поведение, то в реалния живот Тони далеч не е от най-мирните госпожици.

View post on Instagram
 


Един поглед в нейния Инстаграм бе достатъчен, за да се натъкнем на нейни еротични снимки, сред които открихме и такива, направени от фотографа и автор на множество провокативни черно-бели фотографии на женски тела Алекс Манчев.

View post on Instagram
 

За жалост талантливият творец с руски корени ни напусна в началото на лятото в родния си Санкт Петербург. Там той се върна да живее през 2019 г. с надеждата да получи нов бъбрек по-скоро, но така и не дочака животоспасяващата операция. Въпреки това безупречният Алекс остави зад себе си неразрушим отпечатък в българското и световно фотографско изкуство.

View post on Instagram
 


Двамата с Тони са работили по съвместен проект преди две години, а терен за фотосесията им е бил апартамент на столичния бул. "Патриарх Евтимий", където разкрепостената чаровница позира пред фотообектива в горещи пози.

View post on Instagram
 


От фотосите личи, че освен да рисува добре, Тони се справя чудесно и с работата на фотомодел.

Четете още: Гала взриви Инстаграм - пусна се чисто гола (снимка)