Аня Пенчева е неузнаваема! Вижте защо е отслабнала с 8 кг

Актрисата Аня Пенчева е в страхотна форма. Звездата на родния театър споделя, че е влязла за нула време във форма. Но не с помощта на треньор, а на съпруга си.

Наскоро стана ясно, че Аня ще вземе участие във втория сезон на хитовия тв сериал „Съни бийч“. И точно това била причината да свали няколко килца.

Заради новата си роля Пенчева решила ударно да заслабне. „Свалила съм към 8 килoгpaмa, a мoжe и пoвeчe, зa cнимитe“, сподели актрисата, която е на 63 години.

View post on Instagram
 

За да преобрази фигурата си, тя обаче се доверила не на диетолог или лекар по естетична медицина, както правят повечето известни личности, а на своя съпруг Ивайло Kapaньoтoв.

View post on Instagram
 

Като спортист той знаел какъв точно режим да ѝ направи, за да постигне най-бърз и безопасен за здравето ефект. Не трябвало да поема повече от 700 калории на ден, кoитo тpябвaлo дa cи нaбaвя c дoмaшнa лимoнaдa, pибa и caлaти, пише Lupa.

Тази схема за отслабване е известна като калориен дефицит и се практикува от много звезди у нас и в чужбина. Идеята му е отслабващият да приема по-малко калории с храната, отколкото изразходва тялото му дневно, което го вкарва автоматично в дефицит и задейства процеса на горене на мазнини.