Ивайла Бакалова е от звездните българки, които обожават да прекарват пълноценно време в чужбина и да се потапят в атмосферата на различни култури. Тя не пропуска да споделя кадри в Инстаграм от всички екзотични места, които посещава.

Разбира се, по време на карантината, предизвикана от разпространението на коронавируса наложи кратка пауза на пътуванията на Ивайла, но ето че тя отново обикаля, където пожелае. Първо тя се прибра в България през юни от Дубай, където живее от няколко години, след това се отдаде на прекрасни мигове в Италия. Там тя обиколи някои от най-култовите места и сподели снимки от красиви малки и големи градчета. Някои от кадрите са запечатани при Портофино (Пристанището на делфина), където могат да бъдат забелязани много от тези бозайници – неописуемо красиви гледка.

View post on Instagram
 


Ивайла споделя, че е влюбена във вълшебните пейзажи на Италия, но както всяко хубаво нещо, така и почивките в чужбина имат край. А най-изненадващо научихме, че Бакалова е била арестувана заедно с люимия си Веселин Денков. Все още не е известно защо се е наложило дваамата да бъдат задържани. Това се е случило, когато те са преминавали ГКПП „Калотина“.

View post on Instagram
 


Четете още: Джорджина на Роналдо този път шашна света с дупе на плажа