Автор
Woman.bg

Арестуваха Линдзи Лоън след сбиване в Ню Йорк

Звездата от "Гадни момичета" и "Шантав петък" е задържана в 4:00 сутринта и обвинена в нападение трета степен.

Тя се скарала с друга жена в клуб Авеню, в Челси района на Манхатън. Според полицията, Линдзи ударила шамар на жената. Жертвата не се нуждаела от лекарска помощ, пише ''Труд''.

Личният й пиар не беше намерен за коментар.

Арестът е най-скорошното спречкване на Лоън със силите на реда в Ню Йорк.

През септември тя набеди мъж в нападение в хотел в града, но по-късно обвиненията бяха свалени. Пак през септември, актрисата беше обвинена, че е бутнала мъж с колата си пред друг нощен клуб, но прокуратурата предпочела да не повдига обвинения.

През октомври, полицията е била повикана в жилището й на Лонг Айлънд след рапорт за сбиване между нея и майка й. Разследването не установило престъпление.

Актрисата е участвала и в катастрофа с кола в Калифорния това лято. Лоън и асистентът й са били приети в болница без сериозни травми. Инцидентът още се разследва.

Лоън продължава да бъде на изпитателен срок за кражбата на огърлица от бижутерски магазин миналата година. Това означава, че няма нужда да се среща със съдия или пробационен служител, но при следващ арест може отново да влезе в затвора.

След серията арести и проблеми, преди няколко месеца Линдзи отново се върна на снимачната площадка. Последният й филм, "Лиз и Дик", в който играе филмовата икона Елизабет Тейлър беше представен миналата неделя.