Очевидно Ариана Гранде има бурен любовен живот. След като прекрати 2-годишната си връзка с вече покойния рапър Мак Милър, тя започна романс с комедианта Пийт Дейвидсън. Не мина и месец и новите възлюбени се сгодиха, а днес вече са разделени. Ариана и Пийт бяха заедно само няколко месеца, но явно връзката им се е развила твърде бързо и дори се е изчерпала.

Самата певица споделила пред близките си, че отношенията ѝ с Дейвидсън отишли твърде далеч и то много скоро. Гранде добавя, че раздялата им не е шокираща новина за никого. Освен за милионите им фенове по света...

Припомняме ви, че Ариана и Пийт започнаха да се срещат през май, малко след като певицата прекрати отношенията си с Мак Милър. Още през юни бе ясно, че тя и комедиантът вече са сгодени, а наскоро Ариана подсказа, че сватба ще има и тя ще е като от приказките. Но вероятно смъртта на бившия ѝ любим я е накарала да размисли. Или поне така изглежда. Рапърът си отиде от свръхдоза миналия месец, а няколко дни по-късно чаровницата сподели пред медиите, че има нужда от време, за да се съвземе от ужасната новина.

Четете още: Ваня и Кулагин стигнаха до бой