Асен Блатечки е напълно неузнаваем. Вижте как изглежда и защо!

Асен Блатечки е с нова визия, видяха зрителите на Нова телевизия. Секссимволът на родното кино си е пуснал... брада и мустаци.

Оказва се обаче, че новата визия се дължи не на любов към мъжественото окосмяване, а на нова роля. Асен играе в нов филм - на Светльо Овчаров, а снимките започват през януари.

Ролята на Блатечки е на Коста Паница. Актьорът обаче призна в ефира, че не може да търпи новата си визия. "Не мога да ги понасям. Искам да си отрежа главата и да я заритам по стълбите".

Актьорът, който прекара ковид, сподели, че болестта е минала доста леко при него. "Мина като обикновен грип, нищо особено. Но при някои хора явно е много страшно". Най-трудно било да държи Борил далеч от него...

View post on Instagram
 

"Ходих на бар с един приятел, поканихме при нас наша приятелка, която беше сама. След седмица тя ми каза, че е с коронавирус".

Асен Блатечки призна, че вярва в доброто. "Надявам се, който има сетива за това, да е станал по-добър. Най-малкото се е смирил, дал си е сметка за хиляди безсмислени неща, които ни занимават иначе. Ценностите на хората ще се променят", убеден е актьорът.