Асен Блатечки празнува юбилей без Диляна, вижте коя красавица му прави компания

21 октомври 2021 | 11:47
9627
0
Instagram
0

След раздялата си с моделката Диляна Попова, Асен Блатечки реши да се съсредоточи върху кариерата си и се захвана със сериозен проект.

Двамата с Койна Русева ще отбележат своя 50-годишен юбилей с премиерния спектакъл „Омразна любов“ на театрална къща Вива Арте по едни от най-известните сцени от световната класическа драматургия.

В спекталъла на Борислав Чакринов, сценичните партньори почти мигновено преминават от състояние на омраза към върховна любов в Лейди Ана и Ричард от Ричард III на Шекспир, Дон Жуан и Дона Ана от Дон Жуан на Пушкин, Катерина и Петручио от Укротяване на опърничавата“на Шекспир, Смирнов и Попова от Мечка на Чехов. 


Отложен с година поради пандемията, юбилейният спектакъл "Омразна любов" разказва за това странно чувство "любовта", което ни връхлита неочаквано, нарушава покоя ни, прави ни луди… и смешни. Понякога не искаме тази любов, мимолетна и вечни, но без нея не можем. На сцената взаимоотношенията между Асен Блатечки и Койна Русева създават такава енергия, такава главоблъсканица от възходи и падения, от привличане и отблъскване, че ако това бяха реални взаимоотношения, тази двойка нямаше да слиза от челните страници на жълтите издания, пише "Марица".

Премиерaта е на 31 октомври в София, открита сцена „Сълза и смях“.
 

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени