Само преди няколко дни научихме, че любовта между модела Кара Делевин и актрисата Ашли Бенсън вече е в миналото, а днес стана ясно, че една от двете категорично е продължила напред. Това е Ашли, която очевидно отново е изпитала интерес към мъжкия пол и по-специално към един конкретен представител – рапъра Джи-Ийзи.

Вчера звездната красавица, която познаваме от сериала „Малки сладки лъжкини“ бе изловена от папараците да се разхожда с него, като двамата дори си разменяха страстни целувки. По всичко личи, че рапърът е човекът, който е успял да върне усмивката на Ашли, която липсваше все по-често, когато бе в компанията на Кара Делевин. Запалените фенове на актрисата обаче са категорични, че в момента тя преживява тежко раздялата с бившата си приятелка, а отношенията ѝ с Джи-Ийзи са просто мимолетна афера.



И макар да изглежда така сякаш Ашли е продължила напред, феновете ѝ не спират да се надяват, че любовта ѝ с Кара Делевин ще получи втори шанс, защото двете изглеждаха истински щастливи заедно.

* Раздаваме супер подаръци! Спечели комплект за красива коса, като харесаш нашата Инстаграм страница. Виж как да участваш тук: