Предстоят не особено хубави времена за красавицата Ася Капчикова. Плеймейтката е осъдена условно на три месеца затвор и три години изпитателен срок заради кражба на мобилен телефон. Изискано, нали?

В интерес на истината това съвсем не е нова случка от живота на Ася. Става дума за една купнджийска вечер през 2015 г., когато бъдещата Мис Плеймейт е проявила агресия и е отмъкнала телефона на рускиня, с която се е забавляла в столична дискотека малко преди това. Там е била и адреналинката Яна, която също е замесена в делото.

View post on Instagram
 


Случаят е меко казано нелеп и става дума за неуредена сметка в заведението. Рускинята се запознава с Ася и Яна на бара и трите пият шотове до сутринта. В малките часове рускинята на име Зарина Решовска решава да си тръгне. Тя плаща своята част от сметката и излиза пред заведението, за да си хване такси. Малко след нея решават да си тръгнат и Ася, и Яна. Когато обаче понечват да си платят сметката, те забелязват 100 лв за алкохол, който те не са консумирали. Въпреки това ги плащат и излизат навън с надеждата да видят Решовска и да поискат тя да им плати 100 лв, защото смятат, че те са част от нейния дял от сметката. Когато трите жени се засичат пред заведението Ася иска от Решовска 100-те лв, но рускинята отказва, защото не смята, че те са част от нейната сметка. Тогава избухва скандал и Капчикова решава да изтръгне телефона на Решовска от ръцете ѝ като компенсация. А мобилното устройство е в пъти по-скъпо. След спречкването Яна и Ася бързат да отпрашат с такси.

View post on Instagram
 


Решовска е подала оплакване срещу плеймейтката едва през 2017 г. В началото на 2018 г. срещу Капчикова вече има издадена осъдителна присъда, но защитата ѝ настоява за преразглеждане на делото. И ето че днес плеймейтката вече е осъдена на три месеца условно и три години изпитателен срок.

Четете още: Еха! Андреа отслабнала и с ново гадже?