Атанас Месечков промени живота си драстично

07 февруари 2023 | 12:40
2472
2
Снимки: Instagram
2

Изминаха 7 години, откакто танцьорът Атанас Месечков сключи брак със заможната собственичка на лаборатории Кремена. От тогава животът му драстично се промени. Танцьорът и хореограф заряза медийните изяви и като че ли вече няма нужда да работи.

Съдейки по снимките на Месечков в социалната мрежа, някои заявяват, че може би си е присадил коса. По време на пандемията той бе започнал да оплешивява, но сега перчемът му е гъст и буен. По всичко личи, че танцьорът е посетил съседна Турция и се е погрижил за окосмяването по главата си. 


Кремена вече има един развод зад гърба си, а Наско винаги е искал голямо семейство и ето че мечтата му се превърна в реалност. Освен малките Айлин и Давид, Кремена има още две от първия си брак, но те са вече големи и живеят отделно.Четете още: Новата визия на Роси Кирилова смая всички (СНИМКА)

Още по темата

Коментари

2
  09 февруари 2023 | 08:51 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
1 Аз
  07 февруари 2023 | 17:54 отговор
 

ВЕЧЕ НЕ Е ПЕДEPACT.

 

Добави Коментар

Най-четени