Ау, Дениз призна: гушкали са се с Виктор от "Ергенът"

08 февруари 2023 | 09:47
3592
1
Инстаграм
1

Дениз Хайрула шокира с една много интимна новина. Плеймейтката сподели, че е имала кратка авантюра с първия ерген Виктор Стоянов, веднага след края на предаването. Между двамата имало флирт, следват срещи и дълги разговори по телефона.

Дениз каза още в подкаст, посветен на предаването, че след края на предаването те двамата с Виктор продължили да си пишат...
 

"Има една история, която не съм разказвала досега. След като не спечелих финала на "Ергенът", не бях разочарована или наранена. Ние с Виктор продължихме да си пишем", споделя за първи път атрактивната брюнетка.

"Виктор остана повече време в Турция и през това време поддържахме контакт. Аз имах един куфар в него, който той трябваше да ми върне. Определено имаше интерес и от моя, и от негова страна", продължава изкусителката, пише България днес.

След като и двамата се прибират от южната ни съседка, където се снимат епизодите на шоуто, започват и интимните срещи.

"Имаше един ден, в който той искаше да се видим, но аз излязох с няколко момичета. Те обаче му се обадиха и Виктор наистина дойде при нас. Накрая предложи да отидем в тях. В един момент си тръгнах, а той ми написа след това: "Защо не остана да ме пазиш?". Отвърнах му, че няма как без покана, но той продължи разговора: "Толкова пъти те каних", издава тайните помежду им Хайрула.

Тя не казва как точно и колко е продължила историята им.


 

Разкритията на Дениз са повече от изненадващи, тъй като след края на предаването се появиха слухове, че Виктор е имал симпатии по-скоро към друга участничка - Алекс. След това се заговори и за негова друга връзка, тази с настоящата му приятелка Мария. "Имам приятелка от три месеца, не преди предаването "Ергенът". Не смятам обаче да опровергавам всяка "новина", която излезе", казва чаровникът пред "България Днес". Да му вярваме ли?


Още по темата

Коментари

1
  09 февруари 2023 | 08:48 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени